প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমাৰ উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলে ইয়াৰ অনন্য সংস্কৃতি আৰু অতুলনীয় লোকসকলৰ সৈতে, প্ৰগতিৰ এক অভূতপূৰ্ব গতি প্ৰত্যক্ষ কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
13 JUN 2023 10:38AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলত যোগাযোগ ব্যৱস্থাৰ বৃদ্ধিৰ বাবে আন্তঃগাঁথনিগত উন্নয়নকে ধৰি বিভিন্ন উন্নয়নমূলক পদক্ষেপৰ বিষয়ে প্ৰবন্ধ, গ্ৰাফিক্স, ভিডিঅ' আৰু তথ্য ভাগ-বতৰা কৰিছে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"আমাৰ উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলে ইয়াৰ অনন্য সংস্কৃতি আৰু অতুলনীয় লোকসকলৰ সৈতে প্ৰগতিৰ এক অভূতপূৰ্ব গতি প্ৰত্যক্ষ কৰিছে। আন্তঃগাঁথনিগত উন্নয়নৰ পৰা বৰ্ধিত সংযোগলৈকে আমি এই অঞ্চলৰ অপৰিসীম সম্ভাৱনা বহন কৰিব বিচাৰিছো। #9YearsOfNorthEastProsperity"

Prime Minister's Office
Our Northeast, with its unique cultures and dynamic people, is witnessing an unprecedented pace of progress: PM
13 JUN 2023 10:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various development initiatives including infrastructural developments to enhanced connectivity in the Northeast.
The Prime Minister tweeted :
"Our Northeast, with its unique cultures and dynamic people, is witnessing an unprecedented pace of progress. From infrastructural developments to enhanced connectivity, we are unlocking the immense potential of this region. #9YearsOfNorthEastProsperity”