ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନିଜ ନିଆରା ସଂସ୍କୃତି ଓ ପ୍ରଗତିଶୀଳ ଲୋକଙ୍କ ସହ ଆମ ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳ ପ୍ରଗତିର ଅଭୂତପୂର୍ବ ଗତିର ସାକ୍ଷୀ ସାଜିଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 JUN 2023 10:38AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳରେ କନେକ୍ଟିଭିଟି ବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶ ସହ ବିଭିନ୍ନ ବିକାଶ ଉପକ୍ରମ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲେଖ୍ୟ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ, ଭିଡିଓ ଓ ସୂଚନା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆମ ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳ ନିଜ ନିଆରା ସଂସ୍କୃତି ଓ ପ୍ରଗତିଶୀଳ ଲୋକଙ୍କ ପ୍ରଗତିର ଅଭୂତପୂର୍ବ ଗତିର ସାକ୍ଷୀ ପାଲଟିଛି । ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶ ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଉନ୍ନତ କନେକ୍ଟିଭିଟି ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଆମେ ଏହି ଅଞ୍ଚଳରେ ଅପାର ସମ୍ଭାବନାକୁ ଉନ୍ମୋଚିତ କରିଛୁ ।
#9YearsOfNorthEastProsperity”

Prime Minister's Office
Our Northeast, with its unique cultures and dynamic people, is witnessing an unprecedented pace of progress: PM
13 JUN 2023 10:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various development initiatives including infrastructural developments to enhanced connectivity in the Northeast.
The Prime Minister tweeted :
"Our Northeast, with its unique cultures and dynamic people, is witnessing an unprecedented pace of progress. From infrastructural developments to enhanced connectivity, we are unlocking the immense potential of this region. #9YearsOfNorthEastProsperity”