ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଂଶତମ ଏସୀୟ ୟୁ୨୦ ଆଥଲେଟିକ୍ସ ଚାମ୍ପିୟନସିପରେ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
10 JUN 2023 12:53PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ବିଂଶତମ ଏସୀୟ ୟୁ୨୦ ଆଥଲେଟିକ୍ସ ଚାମ୍ପିୟନସିପରେ ଉତ୍ତମ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆମ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ! ସେମାନେ ବିଂଶତମ ଏସୀୟ ୟୁ୨୦ ଆଥଲେଟିକ୍ସ ଚାମ୍ପିୟନସିପରେ ଅସାଧାରଣ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି! ୬ଟି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ସମେତ ୧୯ଟି ପଦକ ଜିତି ଭାରତ ୪୫ଟି ଦେଶ ମଧ୍ୟରେ ତୃତୀୟ ସ୍ଥାନରେ ପହଞ୍ଚିଛି । ଆମେ ଆମର ଆଥଲେଟମାନଙ୍କ ବିଜୟର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛୁ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛୁ ।’

Prime Minister's Office
PM hails athletes for their performance in the 20th Asian U20 Athletics Championships
09 JUN 2023 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised athletes for a great performance in the 20th Asian U20 Athletics Championships.
The Prime Minister tweeted :
"Proud of our athletes! They performed exceptionally well at the 20th Asian U20 Athletics Championships! With 19 medals, including 6 golds, India soared to 3rd place among 45 nations. We celebrate the triumph of our athletes and wish them the very best for their future endeavours."