Prime Minister's Office
PM hails athletes for their performance in the 20th Asian U20 Athletics Championships
09 JUN 2023 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised athletes for a great performance in the 20th Asian U20 Athletics Championships.
The Prime Minister tweeted :
"Proud of our athletes! They performed exceptionally well at the 20th Asian U20 Athletics Championships! With 19 medals, including 6 golds, India soared to 3rd place among 45 nations. We celebrate the triumph of our athletes and wish them the very best for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এথলেতশিংবু ২০শুবা এসিয়ন য়ু.২০ এথলেতিক্স চেমপিয়নশিপতা মখোয়না উৎখিবা পর্ফোর্মেন্স অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
09 JUN 2023 8:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ২০শুবা এসিয়ন য়ু.২০ এথলেতিক্স চেমপিয়নশিপতা পর্ফোর্মেন্স ফজনা উৎপগীদমক্তা এথলেতশিংবু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“ঐখোয়গী এথলেতশিংবু চাউথোকচৈ! মখোয়না ২০শুবা এসিয়ন য়ু.২০ এথলেতিক্স চেমপিয়নশিপতা ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোক্না ফজনা উৎপা ঙমখি! গোল্দ ৬ য়াওনা মেদল ১৯ ফংদুনা, ভারতনা লৈবাক ৪৫গী মনুংদা অহুমশুবদা তাখি। ঐখোয়না ঐখোয়গী এথলেতশিংগী মাইপাকপা অদুবু নুংঙাইবা ফোংদোক্লি অমসুং মখোয়না তুংদা তৌরু-তৌরুবা খুদিংদা খ্বাইদগী হেন্না ফবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীরি।”