প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এন ডি এ’ চৰকাৰৰ প্ৰতিটো পদক্ষেপে আমাৰ নাৰী শক্তিৰ সীমাহীন সম্ভাৱনাৰ ক্ষেত্ৰত থকা আমাৰ বিশ্বাসকে প্ৰতিফলিত কৰে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
06 JUN 2023 12:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিগত ৯টা বছৰত মহিলা সবলীকৰণৰ বাবে লোৱা ব্যৱস্থা সন্দৰ্ভত প্ৰবন্ধ, গ্ৰাফিক্স, ভিডিঅ' আৰু তথ্যাৱলী সদৰী কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"এন ডি এ চৰকাৰৰ প্ৰতিটো পদক্ষেপে আমাৰ নাৰী শক্তিৰ সীমাহীন সম্ভাৱনাৰ ক্ষেত্ৰত থা আমাৰ বিশ্বাসকে প্ৰতিফলিত কৰে। তেওঁলোকৰ সপোনবোৰে এক শক্তিশালী, সামগ্ৰিক আৰু উজ্জ্বল ভাৰত গঢ়ি তুলিছে। #9YearsOfWomenLedDevelopment আকৰ্ষণীয় সমলৰ বাবে ‘নমো এপ’ চাওক।"

Prime Minister's Office
Every initiative of the NDA Government reflects our belief in the limitless potential of our Nari Shakti: PM
06 JUN 2023 12:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information regarding the measure taken for women empowerment in the last 9 years.
The Prime Minister tweeted :
"Every initiative of the NDA Government reflects our belief in the limitless potential of our Nari Shakti. Their dreams are building a stronger, inclusive and brighter India. Do see the NaMo App for interesting content on #9YearsOfWomenLedDevelopment."