ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏନଡିଏ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିଟି ପଦକ୍ଷେପ ନାରୀଶକ୍ତିର ଅସୀମ ଦକ୍ଷତାରେ ଆମ ବିଶ୍ୱାସକୁ ଦର୍ଶାଏ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 JUN 2023 12:29PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ୯ ବର୍ଷରେ ମହିଳା ସଶକ୍ତୀକରଣ ପାଇଁ ନିଆଯାଇଥିବା ପଦକ୍ଷେପ ବାବଦରେ ଆଲେଖ୍ୟ, ଭିଡିଓ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ ଏବଂ ସୂଚନାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏନଡିଏ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିଟି ପଦକ୍ଷେପ ନାରୀଶକ୍ତିର ଅସୀମ ଦକ୍ଷତାରେ ଆମର ବିଶ୍ୱାସକୁ ଦର୍ଶାଏ । ସେମାନଙ୍କ ସ୍ୱପ୍ନ ଏକ ମଜଭୁତ, ସମାବେଶୀ ଏବଂ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ଭାରତର ନିର୍ମାଣ କରୁଛି । ୯ ବର୍ଷରେ ମହିଳାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ବିକାଶ ଉପରେ ଆକର୍ଷଣୀୟ ବିଷୟବସ୍ତୁ ଦେଖିବା ପାଇଁ ନମୋ ଆପ୍ ଦେଖନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
Every initiative of the NDA Government reflects our belief in the limitless potential of our Nari Shakti: PM
06 JUN 2023 12:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information regarding the measure taken for women empowerment in the last 9 years.
The Prime Minister tweeted :
"Every initiative of the NDA Government reflects our belief in the limitless potential of our Nari Shakti. Their dreams are building a stronger, inclusive and brighter India. Do see the NaMo App for interesting content on #9YearsOfWomenLedDevelopment."