প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবী সংস্কৃত পন্দিৎ বেদ কুমারি ঘাই লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 MAY 2023 2:54PM by PIB Imphal
শক্নাইরবী সংস্কৃত পন্দিৎ বেদ কুমারি ঘাই লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“সংস্কৃত সাহিত্যগী লময়ানবা বেদ কুমার ঘাই লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংনা ঐখোয়গী নাৎকী পুক্কৈ ইনাকখুনহনখি। মহাক্কী খুৎইশিংনা মখা তানা পন্দিৎশিং ইথিল পীগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি: প্রধান মন্ত্রী”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Sanskrit scholar Ved Kumari Ghai
31 MAY 2023 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Sanskrit scholar Ved Kumari Ghai.
The Prime Minister's office tweeted;
"Saddened by the demise of Ved Kumari Ghai Ji, a stalwart of Sanskrit literature. Her immense contributions enriched our cultural heritage. Her works will continue to inspire scholars. My condolences to her family and admirers. Om Shanti: PM"