প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গৱাগী স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
30 MAY 2023 11:31AM by PIB Imphal
গৱাগী স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“গৱাগী স্তেৎহুদ দেদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি ! মহৌশাগী ফজবা কয়াগী মফম অমা ওইরিবা গৱা, মখা তানা রাজ্য অসিগী অখন্নবা কলচর অমসুং থৌনানা ইথিল পীরি। গৱাগী মীয়াম নুংঙাই-য়াইফনবা অমসুং হরাও-তয়াম্না লৈনবা ঐনা থৌনিজরি অমসুং মখোয়না ভারতকী চাউখৎপগী লম্বীদা মখা তানা মতেং পাংগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes on Goa Statehood Day
30 MAY 2023 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes on the occasion of Goa Statehood Day.
The Prime Minister tweeted;
“Best wishes on Goa Statehood Day! Goa, an exquisite blend of serenity and vibrancy, continues to inspire with its unique culture and enduring spirit. I pray for the well-being and prosperity of Goans and hope they continue to strengthen India’s development trajectory.”