প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চহি কয়া অসিদা চৎখিবা মহাক্কী মপান লমগী খোংচৎশিং অদুগী মনুংদা মহাক্না মহাত্মা গান্ধিদা কৎখিবা স্রধাঞ্জলিগী থ্রেদ অমা শিয়র তৌবা
20 MAY 2023 7:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি কয়া অসিদা চৎখিবা মহাক্কী মপান লমগী খোংচৎশিং অদুগী মনুংদা মহাক্না মহাত্মা গান্ধিদা কৎখিবা স্রধাঞ্জলি অদুগী মতাংদা শ্রী রাধা মোহন সিংনা তৌরকপা ত্বীত থ্রেদ অমা শিয়র তৌখ্রে।
ত্বীত থ্রেদ অদুগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না পাউখুম পীখি
“য়াম্না নুংশিরবা থ্রেদনি, মসিনা নিংশিংনিংঙাই ওইবা থৌদোক কয়া অমা নিংশিহল্লে। ভারতনা গান্ধি জীগী লমদম্নি হায়বদা য়াম্না চাউথোকচৈ অমসুং ঐখোয়না মীওইবা জাতিগীদমক্তা থম্লম্বা মহাক্কী ভিজন অদুবু মপুং ফাহন্নবা মতম চুপ্পদা হোৎনগনি।”

Prime Minister's Office
PM shares a thread of his tributes to Mahatma Gandhi during his foreign visits over the years
20 MAY 2023 7:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a thread by Shri Radha Mohan Singh about the Prime Minister's tributes to Mahatma Gandhi during his foreign visits over the years.
The Prime Minister replied to the thread
"Lovely thread, which brings back several memories.
India is proud to be the land of Gandhi Ji and we will always work to realise his vision for humanity."