ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଗତ ବର୍ଷଗୁଡିକରେ ନିଜ ବିଦେଶ ଯାତ୍ରା ବେଳେ ମହାତ୍ମା ଗାନ୍ଧିଙ୍କୁ ଦେଇଥିବା ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ସମ୍ପର୍କରେ ଏକ ଶୃଙ୍ଖଳ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 MAY 2023 7:55PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ବିଗତ ବର୍ଷଗୁଡିକରେ ନିଜ ବିଦେଶ ଗସ୍ତ ବେଳେ ମହାତ୍ମା ଗାନ୍ଧିଙ୍କୁ ଦେଇଥିବା ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ସମ୍ପର୍କରେ ଶ୍ରୀ ରାଧାମୋହନ ସିଂହଙ୍କ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଏକ ଶୃଙ୍ଖଳ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଏହି ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ସୁନ୍ଦର ଶୃଙ୍ଖଳ, ଯାହା ବହୁ ପୁରୁଣା ସ୍ମୃତିକୁ ତାଜା କରି ଦେଇଛି ।
ଭାରତ ଗାନ୍ଧିଜୀଙ୍କ ଭୂମି ହୋଇଥିବାରୁ ଗର୍ବିତ ଓ ଆମେ ସବୁବେଳେ ମାନବତା ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ଦୃଷ୍ଟିକୁ ସାକାର କରିବା ପାଇଁ କାମ କରିଚାଲିବୁ ।”

Prime Minister's Office
PM shares a thread of his tributes to Mahatma Gandhi during his foreign visits over the years
20 MAY 2023 7:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a thread by Shri Radha Mohan Singh about the Prime Minister's tributes to Mahatma Gandhi during his foreign visits over the years.
The Prime Minister replied to the thread
"Lovely thread, which brings back several memories.
India is proud to be the land of Gandhi Ji and we will always work to realise his vision for humanity."