প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নুপীশিং মরোমদোম থবক পীজনবগী থৌরাংবু থাগৎলক্লি
16 MAY 2023 9:37AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপীশিংবু মরোমদোম থবক পীজনবগী পায়খৎলিবা থৌরাংশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, মহারাস্ত্রগী উপ মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী দেবেন্দ্র ফদ্নাবিসনা মুম্বাইগী চুনাভত্তিদা লৈবা সোমাইয়া মৈদান্দা বি.এম.সি.গী স্কীমগী মখাদা মরোমদোম থবক পীজনবগীদমক মুম্বাইগী নুপী ২৭০০০তা ফি তুনবা মেছিন, চেঙ তক্নবা মেছিন, মসালা শানবা মেছিন্নচিংবা তোঙান তোঙানবা খুৎশু-খুৎলায় অমদি মেছিনশিং পীদুনা মখোয়বু মপাঙ্গল হাপখ্রে হায়না পাউদম্লকখি‍।
উপ মুখ্য মন্ত্রীগী ত্বীত অদুগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“নুপীশিংগী মপাঙ্গল হাপ্নবগী লমদা শিংথানিংঙাই ওইবা থৌরাংনি‍।”

Prime Minister's Office
PM praises efforts towards self employment of women
16 MAY 2023 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the efforts towards self employment of women.
In a tweet, Deputy Chief Minister of Maharashtra, Shri Devendra Fadnavis informed that 27000 women from Mumbai were empowered as they have been distributed various tools & machines like sewing machine, chakki, masala making machine etc for the self-employment under BMC’s scheme, at Somaiya Maidan, Chunabhatti, Mumbai.
Responding to the tweet by the Deputy CM, the Prime Minister tweeted;
“Commendable effort to further women empowerment.”