প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ত্রিপুরা সরকারগী পেপরলেস ওইনবগী ফিরেপ অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি
08 MAY 2023 9:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা ত্রিপুরা সরকারগী পেপরলেস ওইনবগী ফিরেপ অদুবু থাগৎখি।
ত্রিপুরাগী মুখ্য মন্ত্রী, প্রোফেসর (দা.) মানিক শাহানা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি।
“ত্রিপুরানা তেক্নোলোজীবু শিজিন্নবা হৌনবা অমসুং মীচম প্রজাশিংগী পুন্সিদা অফবা অহোংবা অমা পুরক্নবা অচেৎপা ফিরেপ আমগী হোৎনরিবশিং অদুবু উবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। ”

Prime Minister's Office
PM lauds Tripura Government's decision to go paperless
08 MAY 2023 9:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Tripura Government's decision to go paperless.
Replying to a tweet by the Tripura Chief Minister Prof (Dr) Manik Saha, Prime Minister tweeted :
"Good to see Tripura making determined efforts to embrace technology and bring a positive difference in the lives of citizens."