প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ত্ৰিপুৰা চৰকাৰৰ কাগজবিহীন কাম-কাজৰ সিদ্ধান্তক প্ৰশংসা কৰে
08 MAY 2023 9:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ত্ৰিপুৰা চৰকাৰৰ কাগজবিহীন কাম-কাজৰ সিদ্ধান্তক প্ৰশংসা কৰে।
ত্ৰিপুৰাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী অধ্যাপক (ড০) মানিক সাহাৰ এটা টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"ত্ৰিপুৰাই প্ৰযুক্তিক আকৰ্ষিত কৰি তুলিবলৈ আৰু নাগৰিকসকলৰ জীৱনত ইতিবাচক পৰিৱৰ্তন আনিবলৈ দৃঢ় প্ৰচেষ্টা কৰা দেখি ভাল লাগিছে।"

Prime Minister's Office
PM lauds Tripura Government's decision to go paperless
08 MAY 2023 9:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Tripura Government's decision to go paperless.
Replying to a tweet by the Tripura Chief Minister Prof (Dr) Manik Saha, Prime Minister tweeted :
"Good to see Tripura making determined efforts to embrace technology and bring a positive difference in the lives of citizens."