Prime Minister's Office
PM applauds infrastructure upgradation in BSF
09 MAY 2023 10:02PM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah has tweeted that BSF is fortified further with the inauguration of four joint outposts. Two residential complexes and one officer's mess were also inaugurated along with other projects with a total worth of Rs. 108.3 crore.
Replying to the tweet, the Prime Minister, Shri Narendra Modi tweeted:
"Will augment our border security and also improve quality of living for the brave BSF personnel."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বি.এস.এফতা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
09 MAY 2023 10:02PM by PIB Imphal
জোইন্ত আউতপোস্ত মরি শঙ্গাদুনা বি.এস.এফ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহল্লে হায়না য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা ত্বিৎ তৌখ্রে। লুপা করোর ১০৮.৩গী রেসিদেন্সিএসল কমপ্লেক্স অনি, ওফিসারগী মেস অমা অমসুং অতোপ্পা প্রোজেকশিং শঙ্গাখ্রে।
ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়গী ঙমখৈগী ঙাক-শেনগী থবক মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি অমসুং থৌনা ফরবা বি.এস.এফ পর্সোনেলশিংগী হিংবা থাক্কী ৱাংখৎহল্লগনি”।