প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেভেল প্লেতফোর্মদগী বি.এম.দি ইন্তরসেপ্তর মাইপাক্না চাংয়েং তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা দি.আর.দি.ও অমসুং ভারত নেভি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 APR 2023 11:56AM by PIB Imphal
নেভেল প্লেতফোর্মদগী বি.এম.দি ইন্তরসেপ্তর মাইপাক্না চাংয়েং তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দি.আর.দি.ও অমসুং ভারত নেভি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ভারত নেভিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী ঙাক-শেনগী শক্তি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়না লেপ্তনা অচেৎপা ফিরেপগা লোয়ন্না হোৎনবগীদমক ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM applauds as DRDO & Indian Navy conduct successful trial of BMD Interceptor from Naval Platform
24 APR 2023 11:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded DRDO & Indian Navy Conducting successful trial of BMD Interceptor from naval platform.
The Prime Minister replied to an Indian Navy tweet
"Congratulations to our scientists for their continuous grit and determination to further strengthen our defence capabilities."