প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাশী বিশ্বনাথ আৰু বিহু উদযাপন সন্দৰ্ভত নাগৰিকসকলে কৰা মন্তব্যৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 APR 2023 10:04AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাশী বিশ্বনাথ আৰু বিহু উদযাপনৰ পৰা আৰম্ভ কৰি বিভিন্ন বিষয়ত নাগৰিকসকলে সকলে কৰা মন্তব্যৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাইছে।
পিতৃক কাশী বিশ্বনাথলৈ লৈ যোৱাৰ সুযোগ পোৱা এজন নাগৰিকৰ এক মন্তব্যৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"অতি সুন্দৰ!"
কেইদিনমান পূৰ্বে অসমত উদযাপিত বিহু সন্দৰ্ভত এজন নাগৰিকক উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"এৰা, এয়া এক বিহুৰ উদযাপন আছিল, যাক মই কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰিম। ইয়াত বিহু কাৰ্যসূচীৰ উপৰিও অসম ভ্ৰমণৰ কেইখনমান ছবি দিয়া হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM responds to citizens’ comments on Kashi Vishwanath and Bihu Celebrations
16 APR 2023 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to citizens’ on issues ranging from Kashi Vishwanath and Bihu Celebrations.
Replying to a citizen who got the opportunity to take his father to Kashi Vishwanath, the Prime Minister tweeted:
“Lovely!”
Replying to a citizen on Bihu Celebrations in Assam a few days ago, the Prime Minister tweeted:
“Yes, this was a Bihu celebration I will never forget. Here are some more pictures from the Assam visit in addition to the Bihu programme.”