প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাশী বিশ্বানাথ অমসুং বিহুগী নুংঙাইবা ফোংদোকপশিংগী মতাংদা মীয়াম্না পীবা কম্মেন্তশিংগী পাউখুম পীখ্রে
16 APR 2023 10:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কাশী বিশ্বানাথ অমসুং বিহুগী নুংঙাইবা ফোংদোকপা ফাওবগী হীরম কয়াগী মতাংদা মীয়ামগী মফমদা পাউখুম পীখ্রে।
কাশী বিশ্বানাথতা মপাবুংবু পুজবগী খুদোংচাবা ফংজখিবা মীওই অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াম্না নুংশি!”
অসমদা নুমিৎ খরনিগী মমাংদা পাংথোকখিবা বিহু কুহ্মৈগী মতাংদা মীওই অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“হোই, মসিদি ঐহাক্না কৈদৌনুংদা কাওবা ঙম্লরোইদবা বিহুনি। বিহু কুহ্মৈগা লোয়ননা ঐহাক্কী অসমগী খোঙচৎকী অহেনবা ফোতো খরা লৈজরে”।

Prime Minister's Office
PM responds to citizens’ comments on Kashi Vishwanath and Bihu Celebrations
16 APR 2023 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to citizens’ on issues ranging from Kashi Vishwanath and Bihu Celebrations.
Replying to a citizen who got the opportunity to take his father to Kashi Vishwanath, the Prime Minister tweeted:
“Lovely!”
Replying to a citizen on Bihu Celebrations in Assam a few days ago, the Prime Minister tweeted:
“Yes, this was a Bihu celebration I will never forget. Here are some more pictures from the Assam visit in addition to the Bihu programme.”