প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সৌৰাষ্ট্ৰ তামিল সংগমমে এক অতি ইতিবাচক পৰিৱেশ সৃষ্টি কৰিবঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 APR 2023 10:09AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাদুৰাইৰ পৰা এছটি সংগমমৰ বাবে প্ৰথমটো যাত্ৰীৰ দল কঢ়িয়াই নিয়া মাদুৰাইত শুভাৰম্ভ কৰা বিশেষ ৰে’লৰ প্ৰশংসা কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটত কয়,
“পুথাণ্ডুৰ বিশেষ ক্ষণত মাদুৰাইৰ পৰা বীৰাবললৈ এক বিশেষ যাত্ৰা আৰম্ভ হৈছে৷ এই #STSangamam হৈছে এক অতি আকাংক্ষিত অনুষ্ঠান আৰু ই এক অতি ইতিবাচক পৰিৱেশ সৃষ্টি কৰিছে৷
আন এক টুইটত তেওঁ লগতে প্ৰাণৱন্ত আৰু ইতিবাচক পৰিৱেশৰ প্ৰশংসা কৰে৷
তেওঁ এটা টুইটত কয় এছটি সংগমমে সংগমমৰ যাত্ৰাৰ চৌদিশ উৎসৱমুখৰ পৰিৱেশক সূচাইছে৷
“অতি সুন্দৰ!#STSangamamৰ প্ৰতি উৎকষ্ঠা স্পষ্ট ৰূপত পৰিলক্ষিত হৈছে৷”

Prime Minister's Office
Saurashtra Tamil Sangamam has created a very positive atmosphere : PM
15 APR 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the flagging off of special train from Madurai to carry first batch for ST Sangamam from Madurai.
The Prime Minister tweeted
"On the special occasion of Puthandu, a special journey commenced from Madurai to Veraval. The #STSangamam is one of the most anticipated events and has created a very positive atmosphere."
In another tweet he further praised the vibrancy and positivity of the atmosphere.
He said on a tweet by ST Sangamam regarding festive mood around the journey to the Sangamam
"Lovely! The enthusiasm towards #STSangamam is clearly building."