Prime Minister's Office
Saurashtra Tamil Sangamam has created a very positive atmosphere : PM
15 APR 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the flagging off of special train from Madurai to carry first batch for ST Sangamam from Madurai.
The Prime Minister tweeted
"On the special occasion of Puthandu, a special journey commenced from Madurai to Veraval. The #STSangamam is one of the most anticipated events and has created a very positive atmosphere."
In another tweet he further praised the vibrancy and positivity of the atmosphere.
He said on a tweet by ST Sangamam regarding festive mood around the journey to the Sangamam
"Lovely! The enthusiasm towards #STSangamam is clearly building."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সাউরাস্ত্রা তমিল শঙ্গমম্না য়াম্না অফবা অকোয়বগী ফিভম অমা লৈহল্লেঃ প্রধান মন্ত্রী
15 APR 2023 10:09AM by PIB Imphal
এস.তি. শঙ্গমমগী অহানবা খোঙবু অমবু মদুরাইদগী পুনবগীদমক্তা অখন্নবা অমা ত্রেন অমা মদুরাইদগী লম্থাখিববু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“পুথন্দুগী য়াইফরবা নুমিৎ অসিদা মদুরাইদগী বেরাবল ফাওবগী অখন্নবা খোঙচৎ অমা হৌখ্রে। #STSangamam অসিদি খ্বাইদগী খৌরাংনা ঙাইনবা থৌরম্নি অমসুং মসিনা য়াম্না নুংঙাইবা অকোয়বগী ফিভম অমা লৈহল্লে”।
হৌজিক ওইরিবা অকোয়বগী ফিভম অসিগী হরাও তয়াম্বা অমসুং কান্নবা পুরক্কদৌরিবা অসিবু মহাক্কী অতোপ্পা ত্বীত অমদা থাগৎখি।
শঙ্গমম্না লৈহল্লিবা কুহ্মৈগী ৱাখল্লোন অসিগী মতাংদা এস.তি. শঙ্গমম্না তৌরকখিবা ত্বীত অমগী মতাংদা মহাক্না অসুম্না হায়খিঃ
“য়াম্না ফজৈ! #STSangamamগীদম্না হরাও নুংঙাইবা অসি ময়েক শেংনা হৌরক্লে”।