প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তমিল নাদুগী সেলম রেলৱে জঙ্কসন্দা ভন্দে ভারতপু ফজরবা মওংদা তরাম্না ওকখিববু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
10 APR 2023 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম্না তমিল নাদুগী সেলম রেলৱে জঙ্কসন্দা ভন্দে ভারতপু ফজরবা মওংদা তরাম্না ওকখিববু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
সেলম রেলৱে জঙ্কসন্দা ত্রেন্দা লৈ চাইদুনা মীয়াম্না হরাও-তয়াম্বগা লোয়ননা ভন্দে ভারত এক্সপ্রেস তরাম্না ওক্লি।
পি.আই.বি. তমিল নাদুনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"সেলমদা ফজরবা মওংদা তরাম্না ওকখিবা!
ভারতকী মীয়ামগী মরক্তা চাউথোকচবা পোক্লিবা অদুবু উৎলিবা….ভন্দে ভারত এক্সপ্রেসনা য়ৌখিবা তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা অসুম্না হরাও তয়াম্বা পোকপা অসি মহৌশানি।"
শ্রীমতি বানাতি শ্রিনিবাসন্না ভন্দে ভারত এক্সপ্রেসতা নুংঙাইনা চৎথোক-চৎশিন তৌবগী এক্সপরিয়েন্স ফংবগী মতাংদা ফোঙদোকখিবা অদুগী পাউখুমসু প্রধান মন্ত্রীনা পীখি অমসুং হায়খি;
"য়াম্না ফৈ!"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the spectacular welcome of Vande Bharat at Salem Railway Junction in Tamilnadu
10 APR 2023 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the spectacular welcome of Vande Bharat at Salem Railway Junction in Tamilnadu by the people.
Welcoming the Vande Bharat Express with great enthusiasm people were showering flowers on the train at Salem Railway Junction.
Responding to the tweet by PIB in Tamilnadu, the Prime Minister tweeted;
"A spectacular welcome in Salem!
Such enthusiasm is common in different places the Vande Bharat Express reaches, showing the deep pride among the people of India."
Shri Modi also responded about smooth travel experience in Vande Bharat Express by Smt Vanathi Srinivasan and said;
"Wonderful!"