ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତାମିଲନାଡୁର ସାଲେମ ରେଳ ଜଙ୍କସନରେ ବନ୍ଦେ ଭାରତର ଚିତାକର୍ଷକ ସ୍ୱାଗତରେ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ
10 APR 2023 3:03PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ତାମିଲନାଡୁର ସାଲେମ ରେଳ ଜଙ୍କସନରେ ଲୋକେ ବନ୍ଦେ ଭାରତକୁ କରିଥିବା ଚିତାକର୍ଷକ ସ୍ୱାଗତରେ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ବନ୍ଦେ ଭାରତ ଏକ୍ସପ୍ରେସକୁ ସ୍ୱାଗତ କରି ଉତ୍ସାହୀ ଲୋକେ ସାଲେମ ରେଳ ଜଙ୍କସନରେ ଟ୍ରେନ ଉପରେ ଫୁଲ ବର୍ଷା କଲେ ।
ତାମିଲନାଡୁରେ ପତ୍ର ସୂଚନା କାର୍ଯ୍ୟାଳୟର ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ସାଲେମରେ ଚିତାକର୍ଷକ ସ୍ୱାଗତ!
ବନ୍ଦେ ଭାରତ ବିଭିନ୍ନ ସ୍ଥାନରେ ପହଞ୍ଚିବା ବେଳେ ଲୋକଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଏଭଳି ଉତ୍ସାହ ପରିଲକ୍ଷିତ ହୋଇଥାଏ । ଯାହା ଦେଶବାସୀଙ୍କ ଗୌରବ ଭାବନାକୁ ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରିଥାଏ ।”
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ବନ୍ଦେ ଭାରତ ଏକ୍ସପ୍ରେସରେ ଶ୍ରୀମତି ବନସ୍ଥି ଶ୍ରୀନିବାସନଙ୍କ ସୁଖଦ ଯାତ୍ରା ଅନୁଭବ ସମ୍ପର୍କରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଅଦ୍ଭୁତ!”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the spectacular welcome of Vande Bharat at Salem Railway Junction in Tamilnadu
10 APR 2023 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the spectacular welcome of Vande Bharat at Salem Railway Junction in Tamilnadu by the people.
Welcoming the Vande Bharat Express with great enthusiasm people were showering flowers on the train at Salem Railway Junction.
Responding to the tweet by PIB in Tamilnadu, the Prime Minister tweeted;
"A spectacular welcome in Salem!
Such enthusiasm is common in different places the Vande Bharat Express reaches, showing the deep pride among the people of India."
Shri Modi also responded about smooth travel experience in Vande Bharat Express by Smt Vanathi Srinivasan and said;
"Wonderful!"