প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতিনা সুখোই-৩০ এম.কে.আই ফাইত্তর এয়রক্রাফ তোংখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
09 APR 2023 7:11PM by PIB Imphal
রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা অসামগী তেজপুর এয়র ফোর্স স্তেসন্দা পুৱারি অমা ওইনা সুখোই-৩০ এম.কে.আই ফাইত্তর এয়রক্রাফ তোংখিবা অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
ভারতকী রাস্ত্রপতিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসিনা ভারতমচা খুদিংমক্কী পুক্নিং থৌগৎলে! রাস্ত্রপতি জিনা হন্না হন্না তোপ-তোপ্পা লুচিংবগী গুন অদু উৎলে”।

Prime Minister's Office
PM appreciates President's sortie in Sukhoi 30 MKI fighter aircraft
09 APR 2023 7:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated President Droupadi Murmu who took a historic sortie in a Sukhoi 30 MKI fighter aircraft at the Tezpur Air Force Station in Assam.
In response to a tweet by the president of India, the Prime Minister said;
"This has inspired every Indian! Rashtrapati Ji has time and again shown exceptional leadership."