Prime Minister's Office
PM recalls the spirit of sacrifice of Jesus Christ on Good Friday
07 APR 2023 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the spirit of sacrifice of Jesus Christ on Good Friday.
The Prime Minister tweeted;
“Today on Good Friday, we recall the spirit of sacrifice Lord Christ was blessed with. He withstood pain and suffering but never deviated from his ideals of service and compassion. May the thoughts of Lord Christ keep inspiring people.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଅବସରରେ ଯୀଶୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ବଳିଦାନ ଭାବନାକୁ ସ୍ମରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 APR 2023 4:57PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଅବସରରେ ଯୀଶୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ବଳିଦାନ ଭାବନାକୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆଜି ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଅବସରରେ ଆମେ ସେହି ବଳିଦାନ ଭାବନାକୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛେ, ଯାହା ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁଙ୍କ ପାଖରେ ଥିଲା । ସେ ଦୁଃଖ ଓ ପୀଡା ସହନ କରିଥିଲେ, ସେବା ଓ କରୁଣା ଆଦର୍ଶରୁ କେବେ ବିଚଳିତ ହୋଇନଥିଲେ । ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁଙ୍କ ବିଚାରଧାରା ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରେରିତ କରୁ ବୋଲି କାମନା ।”