Prime Minister's Office
PM recalls the spirit of sacrifice of Jesus Christ on Good Friday
07 APR 2023 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the spirit of sacrifice of Jesus Christ on Good Friday.
The Prime Minister tweeted;
“Today on Good Friday, we recall the spirit of sacrifice Lord Christ was blessed with. He withstood pain and suffering but never deviated from his ideals of service and compassion. May the thoughts of Lord Christ keep inspiring people.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুদ ফ্রাইদে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা যীশু খৃষ্টকী কৎথোকপগী ৱাখল্লোন নিংশিংখ্রে
07 APR 2023 11:05AM by PIB Imphal
গুদ ফ্রাইদে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা যীশু খৃষ্টকী কৎথোকপগী ৱাখল্লোন নিংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি গুদ ফ্রাইদে নুমিত্তা, ঐখোয়না যীশু খৃষ্টকী কৎথোকপগী ৱাখল্লোন নিংশিংলি। মহাক্না অৱাবা কয়া খাঙখি অদুবু কৈদৌঙৈদা মহাক্কী অচুম্বা ফিদমশিং অমসুং মীনুংশিদগী লাপথোকখিদে। প্রভু যীশুগী ৱাখল্লোনশিংনা মীওই কয়া ইথিল পীবা ওইরসনু”।