ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ଏମ୍‍ସ ମଙ୍ଗଳାଗିରିର ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 APR 2023 4:13PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ହିବିଭାଗ ରୋଗୀ ଚିକିତ୍ସା ସଂଖ୍ୟା ୧୦ ଲକ୍ଷ ଅତିକ୍ରମ କରିଥିବାରୁ ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ଏମ୍‍ସ ମଙ୍ଗଳାଗିରିର ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏହା ମଧ୍ୟ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ନିକଟରେ ମନ୍ କି ବାତ୍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଏ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ଯେଉଁଥିରେ ସେ ଜଣେ ଡାକ୍ତର ଏବଂ ଟେଲି-ପରାମର୍ଶରୁ ଉପକୃତ ହୋଇଥିବା ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।
୧୦ଲକ୍ଷ ବର୍ହିବିଭାଗ ରୋଗୀ ପରାମର୍ଶ ଉପରେ ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ଏମ୍‍ସ ମଙ୍ଗଳାଗିରିର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବ ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଅନୁଷ୍ଠାନ ଦ୍ୱାରା ଏକ ବଡ ସଫଳତା । ସମ୍ପ୍ରତି ମନ କି ବାତ୍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ମଧ୍ୟରୁ ଗୋଟିଏରେ ମୁଁ ଜଣେ ଡାକ୍ତର ଏବଂ ଟେଲି ପରାମର୍ଶରୁ ଉପକୃତ ହୋଇଥିବା ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ସହ ଏ ବିଷୟରେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲି ।”

Prime Minister's Office
PM acknowledges the achievement of AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh
05 APR 2023 11:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the achievement of AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh for crossing 10 lakh outpatient consultations. Shri Modi also informed that in one of the recent Mann Ki Baat programmes, he had discussed this issue including interaction with a doctor and someone who has benefitted from tele-consultations.
Replying to the tweet by AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh about 10 lakh outpatient consultations, the Prime Minister tweeted;
"A good achievement by the institution. In one of the recent #MannKiBaat programmes I had discussed this issue including interaction with a doctor and someone who has benefitted from tele-consultations."