Prime Minister's Office
PM acknowledges the achievement of AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh
05 APR 2023 11:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the achievement of AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh for crossing 10 lakh outpatient consultations. Shri Modi also informed that in one of the recent Mann Ki Baat programmes, he had discussed this issue including interaction with a doctor and someone who has benefitted from tele-consultations.
Replying to the tweet by AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh about 10 lakh outpatient consultations, the Prime Minister tweeted;
"A good achievement by the institution. In one of the recent #MannKiBaat programmes I had discussed this issue including interaction with a doctor and someone who has benefitted from tele-consultations."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ মংগলাগিৰিস্থিত ‘এইমছ’-ৰ সাফল্যৰ শলাগ ল’লে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
05 APR 2023 11:13AM by PIB Guwahati
বহিঃ চিকিত্সা বিভাগত ১০ লাখ ৰোগীলৈ চিকিত্সা পৰামৰ্শ আগবঢ়াই অৰ্জন কৰা সাফল্যৰ বাবে অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ মংগলাগিৰিস্থিত ‘এইমছ’-ৰ শলাগ ল’লে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। প্ৰসংগক্ৰমে শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁৰ ‘মন কী বাত’ কাৰ্যক্ৰমৰ এটা খণ্ডত ‘টেলি-কনচাল্টেশ্যন’ সন্দৰ্ভত কৰা আলোচনাৰ কথা উল্লেখ কৰে। এই অনুষ্ঠানত তেওঁ চিকিত্সক আৰু এই পৰামৰ্শ গ্ৰহণ কৰি উপকৃত হোৱা ব্যক্তিবিশেষৰেও বাৰ্তালাপ কৰিছিল।
মংগলাগিৰিস্থিত ‘এইমছ’-ৰ এটা ‘টুইট’-ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৰা ‘টুইট’-ত কয়,
“প্ৰতিষ্ঠানটোৱে লাভ কৰা এয়া এক সুন্দৰ সাফল্য। #MannKiBaat ৰ এটা শেহতীয়া খণ্ডত মই ‘টেলি-কনচাল্টেশ্যন’ সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰিছিলো। এই অনুষ্ঠানত চিকিত্সক আৰু এই পৰামৰ্শ গ্ৰহণ কৰি উপকৃত হোৱা ব্যক্তিবিশেষৰেও বাৰ্তালাপ কৰিছিলো”।