Prime Minister's Office
PM acknowledges the achievement of AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh
05 APR 2023 11:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the achievement of AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh for crossing 10 lakh outpatient consultations. Shri Modi also informed that in one of the recent Mann Ki Baat programmes, he had discussed this issue including interaction with a doctor and someone who has benefitted from tele-consultations.
Replying to the tweet by AIIMS Mangalagiri, Andhra Pradesh about 10 lakh outpatient consultations, the Prime Minister tweeted;
"A good achievement by the institution. In one of the recent #MannKiBaat programmes I had discussed this issue including interaction with a doctor and someone who has benefitted from tele-consultations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অন্ধ্র প্রদেশকী মঙ্গালাগিরিগী এ.আই.আই.এম.এস.কী মাইপাকপা অদুবু নুংঙাইবা ফোংদোকপা
05 APR 2023 11:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী মঙ্গালাগিরিগী এ.আই.আই.এম.এস.না আউৎপেসেন্ত কন্সল্তেশন লাখ ১০ হেনখিবগী মাইপাকপা অসিবু থাগৎখ্রে। শ্রী মোদীনা ৱাফম অসিমক হন্দক্কী মন কী বাত থৌরম অমদা খঙহনখি, মহাক্না দোক্তর অমগা লোইন-লোইননা তেলি-কম্যুনিকেশনশিংদগী কান্নবা ফংখিবা মীশক অমগা ৱারি-ৱাতাই শানখিবগা লোইন-লোইননা মসিগী ৱাফম অসিগী মতাংদা খন্নখি।
অন্ধ্র প্রদেশকী মঙ্গালাগিরিগী এ.আই.আই.এম.এস.না আউৎপেসেন্ত কন্সল্তেশন লাখ ১০গী মতাংদা তৌরকখিবা ত্বীত অদুগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“ইনস্তিত্যুশন অসিগী মাইকৈদগী য়াম্না ফবা মাইপাকপনি। হন্দক্কী #MannKiBaat থৌরম অমদা ঐহাক্না দোক্তর অমগা লোইন-লোইননা তেলি-কম্যুনিকেশনশিংদগী কান্নবা ফংখিবা মীশক অমগা ৱারি-ৱাতাই শানখিবগা লোইন-লোইননা মসিগী ৱাফম অসিগী মতাংদা খন্নখি।”