ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀର ସୁନ୍ଦର ଅଟେ ଏବଂ ଟ୍ୟୁଲିପ ଋତୁରେ ଏହା ଆହୁରି ଅଧିକ ସୁନ୍ଦର : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 APR 2023 9:57AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀର ସୁନ୍ଦର ଅଟେ ଏବଂ ଟ୍ୟୁଲିପ ଋତୁରେ ଏହା ଆହୁରି ଅଧିକ ସୁନ୍ଦର ।
ଶ୍ରୀନଗରର ଡାଲ ହ୍ରଦ ନିକଟରେ ଥିବା ଜାବରୱାନ ରେଞ୍ଜର ପାଦଦେଶରେ ଅବସ୍ଥିତ ଟ୍ୟୁଲିପ ଉଦ୍ୟାନର ଫୁଲ ଫୁଟିବା ବିଷୟରେ ଶ୍ରୀନଗର ଜିଲ୍ଲା ପ୍ରଶାସନର ଟୁଇଟ୍ର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀର ସୁନ୍ଦର ଅଟେ ଏବଂ ଟ୍ୟୁଲିପ ଋତୁରେ ଏହା ଆହୁରି ଅଧିକ ସୁନ୍ଦର ।”

Prime Minister's Office
Jammu and Kashmir is beautiful, and even more so during the Tulip season: PM
03 APR 2023 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that Jammu and Kashmir is beautiful, and even more so during the Tulip season.
In reply to the tweet threads by Srinagar District Administration about blooming of Tulip garden located in the foothills of Zabarwan Range, adjacent to Dal Lake in Srinagar, the Prime Minister tweeted;
“Jammu and Kashmir is beautiful, and even more so during the Tulip season.”