প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাশ্মির অসি য়াম্না ফজৈ, অমসুং মসি ত্যুলিপ শীজন মনুংদনা অমুক্কসু হেন্না ফজৈ: পি.এম.
03 APR 2023 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি জম্মু অমসুং কাশ্মির অসি য়াম্না ফজৈ, অমসুং মসি ত্যুলিপ শীজন মনুংদনা অমুক্কসু হেন্না ফজৈ।
স্রিনাগরগী দাল লেক্কী মনাক্তা লৈবা জাবরৱান রেঞ্জকী চিংখোংদা লৈবা ত্যুলিপ গার্দেনগী লৈ শাৎপগী মতাংদা পল্লদুনা স্রিনাগর দিস্ত্রিক্ত এদমিনিস্ত্রেশন্না তৌরকপা ত্বীত থ্রেদশিং অদুগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি;
“জম্মু অমসুং কাশ্মির অসি য়াম্না ফজৈ, অমসুং মসি ত্যুলিপ শীজন মনুংদনা অমুক্কসু হেন্না ফজৈ।”

Prime Minister's Office
Jammu and Kashmir is beautiful, and even more so during the Tulip season: PM
03 APR 2023 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that Jammu and Kashmir is beautiful, and even more so during the Tulip season.
In reply to the tweet threads by Srinagar District Administration about blooming of Tulip garden located in the foothills of Zabarwan Range, adjacent to Dal Lake in Srinagar, the Prime Minister tweeted;
“Jammu and Kashmir is beautiful, and even more so during the Tulip season.”