প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত নেভিগী নেক্স জেনেরেসন ওফসোর পেত্রোল ভেসেল ১১ অমসুং নেক্স জেনেরেসন মিসাইল ভেসেল ৬ লৈনবা ইন্দিয়ান সিপয়ার্দসকা লোয়ন্না দিফেন্স মিনিস্ত্রিনা লুপা করোর ১৯,৬০০গী কন্ত্রেক খুৎয়েক পীনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মসিনা ভারত নেভি মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং অত্মানির্ভরতাগী ঐখোয়গী পান্দম খোঙজেল য়াংখৎহনগনি
31 MAR 2023 9:11AM by PIB Imphal
লুপা করোর ১৯,৬০০গী অপুনবা শেনফম অমদা নেক্স জেনেরেসন ওফসোর পেত্রোল ভেসেল ১১ অমসুং নেক্স জেনেরেসন মিসাইল ভেসেল ৬ লৈনবা মার্চ ৩০,২০২৩দা দিফেন্স মিনিস্ত্রিনা ইন্দিয়ান সিপয়ার্দসকা লোয়ন্না কন্ত্রেক খুৎয়েক পীনখ্রে হায়না রাক্ষা মন্ত্রী ওফিসকী ত্বিৎ অমদা ফোঙদোকখ্রে।
ভারতকী রাক্ষা মন্ত্রী ওফিসকী ত্বিৎগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসিনা ভারত নেভি মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং অত্মানির্ভরতাগী ঐখোয়গী পান্দম খোঙজেল য়াংখৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
Ministry of Defence signs Rs 19,600 crore contracts with Indian shipyards for acquisition of 11 Next Generation Offshore Patrol Vessels & six Next Generation Missile Vessels for Indian Navy
PM says that this will strengthen the Indian Navy and add momentum to our aim of Aatmanirbharta
31 MAR 2023 9:11AM by PIB Delhi
In a tweet Office of Raksha Mantri informed that Ministry of Defence, on March 30, 2023, signed contracts with Indian shipyards for acquisition of 11 Next Generation Offshore Patrol Vessels and six Next Generation Missile Vessels at an overall cost of approx. Rs 19,600 crore.
In reply to RMO India tweet, the Prime Minister said;
“This will strengthen the Indian Navy and add momentum to our aim of Aatmanirbharta.”