ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଚେନ୍ନାଇ ବନ୍ଦରର ଫ୍ଲୋଟ-ଅନ-ଫ୍ଲୋଟ-ଅଫ ପରିଚାଳନାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
28 MAR 2023 7:58PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଚେନ୍ନାଇ ବନ୍ଦରର ଫ୍ଲୋଟ-ଅନ-ଫ୍ଲୋଟ-ଅଫ ପରିଚାଳନାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏହା ଏକ ରେକର୍ଡ ଏବଂ ଗୋଟିଏ ଜାହାଜକୁ ଆଉ ଏକ ଦେଶକୁ ପରିବହନ ପାଇଁ ଏକ ଉପଲବ୍ଧି ଭାବେ ଦେଖାଯାଉଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ରାଷ୍ଟ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଶାନ୍ତନୁ ଠାକୁରଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆମ ବନ୍ଦର ଓ ଶିପିଂ କ୍ଷେତ୍ର ପାଇଁ ଭଲ ଖବର ।”

Prime Minister's Office
PM praises float-on - float-off operation of Chennai Port
28 MAR 2023 7:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised float-on - float-off operation of Chennai Port which is a record and is being seen an achievement to celebrate how a ship has been transported to another country.
Replying to a tweet by Union Minister of State, Shri Shantanu Thakur, the Prime Minister tweeted :
"Great news for our ports and shipping sector."