প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চেন্নাই হিথাংফমগী ফ্লোত-ওন-ফ্লোত-ওফ ওপরেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 MAR 2023 7:58PM by PIB Imphal
রেকোর্দ অমা ওইরিবা অমসুং কমদৌনা জহাজ অমা অতোপ্পা লৈবাকশিংদা পুবগে হায়বগী মতাংদা মাইপাকপা অমা ওইরিবা চেন্নাই হিথাংফমগী ফ্লোত-ওন-ফ্লোত-ওফ ওপরেসন প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর ওফ স্তেৎ, শ্রী সান্তনু থাকুরগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়গী হিথাংফমশিং অমসুং সিপ্পিং সেক্তরগী নুংঙাইবা পাউনি”।

Prime Minister's Office
PM praises float-on - float-off operation of Chennai Port
28 MAR 2023 7:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised float-on - float-off operation of Chennai Port which is a record and is being seen an achievement to celebrate how a ship has been transported to another country.
Replying to a tweet by Union Minister of State, Shri Shantanu Thakur, the Prime Minister tweeted :
"Great news for our ports and shipping sector."