প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ছতিসগরগী বিলাস্পুর দিবিজন, রাইপুর দিবিজন, সম্বলপুর দিবিজন, নাগপুর দিবিজন অমসুং ৱালতাইর দিবিজন্দা ১০০% রেলৱে ইলেক্ত্রিফিকেসন তৌবগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
25 MAR 2023 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ছতিসগর রাজ্যগী বিলাস্পুর দিবিজন, রাইপুর দিবিজন, সম্বলপুর দিবিজন, নাগপুর দিবিজন অমসুং ৱালতাইর দিবিজন্দা ১০০% রেলৱে ইলেক্ত্রিফিকেসন তৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
রেলৱেগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনী বৈশ্নৌগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“রেলৱে সেক্তরনা তুংলমচত্তা খোঙজেল য়াঙনা চঙশিনবা লেপ্ত্রি! ছতিসগরগী য়াম্না নুংঙাইব পাউনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds the 100% electrification of Railways in Bilaspur Division, Raipur Division, Sambalpur Division, Nagpur Division and Waltair Division of Chhattisgarh
25 MAR 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the 100% electrification of Railways in Bilaspur Division, Raipur Division, Sambalpur Division, Nagpur Division and Waltair Division of Chhattisgarh state.
Responding to the tweet by Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister tweeted;
“The Railways sector continues to surge ahead! Great news for Chhattisgarh.”