প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উত্তৰাখণ্ডৰ ১০০% ব্ৰডগজ ৰে'ল পথৰ বৈদ্যুতিকীকৰণৰ প্ৰশংসা কৰে
17 MAR 2023 8:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উত্তৰাখণ্ডৰ ১০০% ব্ৰডগজ ৰে'ল পথৰ বৈদ্যুতিকীকৰণৰ প্ৰশংসা কৰে।
কেন্দ্ৰীয় ৰে'ল মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱে উত্তৰাখণ্ডৰ ১০০% ব্ৰডগজ ৰে'ল পথৰ বৈদ্যুতিকীকৰণৰ বিষয়ে অৱগত কৰি টুইট যোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"উৎসাহজনক ফলাফল! ইয়াৰ ফলত দেৱ ভূমি উত্তৰাখণ্ড উপকৃত হ'ব আৰু পৰ্যটন অধিক বৃদ্ধি পাব।"

Prime Minister's Office
PM lauds electrification of 100% broad gauge rail routes of Uttarakhand
17 MAR 2023 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the electrification of 100% broad gauge rail routes of Uttarakhand.
Sharing a tweet by Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw informing about the electrification of 100% broad gauge rail routes of Uttarakhand, the Prime Minister tweeted;
“Encouraging outcome! This will benefit Dev Bhoomi Uttarakhand and further enhance tourism.”