Prime Minister's Office
PM lauds electrification of 100% broad gauge rail routes of Uttarakhand
17 MAR 2023 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the electrification of 100% broad gauge rail routes of Uttarakhand.
Sharing a tweet by Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw informing about the electrification of 100% broad gauge rail routes of Uttarakhand, the Prime Minister tweeted;
“Encouraging outcome! This will benefit Dev Bhoomi Uttarakhand and further enhance tourism.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তরখান্দগী ব্রোদ গেজ রেল রুতশিং চাদা ১০০ ইলেক্ত্রিক ফংহনবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
17 MAR 2023 8:10PM by PIB Imphal
উত্তরখান্দগী ব্রোদ গেজ রেল রুতশিং চাদা ১০০ ইলেক্ত্রিক ফংহনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
উত্তরখান্দগী ব্রোদ গেজ রেল রুতশিং চাদা ১০০ ইলেক্ত্রিক ফংহনবগী মতাংদা ফোঙদোকপা রেলৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণবকী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“পুক্নিং থৌগৎপা থবক্নি! মসিনা দেব ভুমি উত্তরখান্দ কান্নবা পীরগনি অমসুং মখা তানা তুরিজম চাউখৎহল্লগনি”।