প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেন্দ্ৰীয় বেংকিং বঁটা, ২০২৩ৰ ‘গৱৰ্ণৰ অফ দ্য ইয়েৰ’ পুৰস্কাৰ লাভ কৰাৰ বাবে আৰবিআইৰ গৱৰ্ণৰ শ্ৰী শক্তিকান্ত দাসক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 MAR 2023 6:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আৰবিআইৰ গৱৰ্ণৰ শ্ৰী শক্তিকান্ত দাসক কেন্দ্ৰীয় বেংকিং বঁটা, ২০২৩ৰ ‘গৱৰ্ণৰ অফ দ্য ইয়েৰ’ পুৰস্কাৰ লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে৷
চিএনবিচি টিভি১৮ৰ এটা বাতৰি শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটত কয়;
“আমাৰ দেশৰ বাবে এক অতিশয় গৌৰৱৰ বিষয় এই যে @RBI গৱৰ্ণৰ শ্ৰী শক্তিকান্ত দাস জীয়ে কেন্দ্ৰীয় বেংকিং বঁটা, ২০২৩ৰ ‘গৱৰ্ণৰ অফ দ্য ইয়েৰ’ পুৰস্কাৰ লাভ কৰিছে৷ তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates the RBI Governor, Shri Shaktikanta Das for ‘Governor of the year’ award in the Central Banking Awards 2023
17 MAR 2023 6:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the RBI Governor, Shri Shaktikanta Das for being conferred with the ‘Governor of the year’ award in the Central Banking Awards 2023.
Sharing news of CNBC TV18, the Prime Minister tweeted;
“It is a matter of immense pride for our country that the @RBI Governor, Shri Shaktikanta Das Ji has been conferred with the ‘Governor of the year’ Award in the Central Banking Awards 2023. Congratulations to him.”