প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী নুপীগী নুমিত্তা নারি শক্তিদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
08 MAR 2023 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী নুপীগী নুমিত্তা নারি শক্তিগী মাইপাকপশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মালেমগী নুপীগী নুমিত্তা, ঐখোয়গী নারি শক্তিগী মাইপাকপশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ভারতকী চাউখৎপদা নুপীশিংনা লৌরিবা থৌদাং ঐখোয়না লুম্না লৌরি। মখা তানা নুপীশিংদা শক্তি পীনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক তৌগনি। #NariShaktiForNewIndia”
মখোয়গী পুন্সিগী ৱারিশিং মন কি বাত্তা লীখ্রবা মাইপাক্লবা নুপীশিংগী খোমজিনবা ৱারি শিংবুন অমসু শ্রী মোদীনা মীয়ামদা খঙহনখি।

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Nari Shakti on International Women’s Day
08 MAR 2023 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to the achievements of the Nari Shakti on International Women’s Day.
The Prime Minister tweeted:
“On International Women’s Day, a tribute to the achievements of our Nari Shakti. We greatly cherish the role of women in India’s progress. Our Government will keep working to further women empowerment. #NariShaktiForNewIndia”
Shri Modi also shared a compilation of women achievers whose life journeys were chronicled in Mann Ki Baat.