প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্গালুরুদা লৈবা কার্দিওলোজিস্ত অমসুং মহাক্কী মচানুপাগী রিসাইক্লিংগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
07 MAR 2023 2:15PM by PIB Imphal
বেঙ্গালুরুদা লৈবা সেনিয়র কার্দিওলোজিস্ত দোক্তর দিপক কৃষ্ণমুর্তি অমসুং মহাক্কী মচানুপানা ‘অমোৎ-অকায়দগী শেন ওন্থোক্নবা’ অমসুং রিসাইক্লিংগী মতাংদা মীয়াম ৱাখল তাহন্নবা পাংথোকপা থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
‘অমোৎ-অকায়দগী শেন ওন্থোক্নবা’ অমসুং রিসাইক্লিংগী মতাংদা মীয়াম ৱাখল তাহন্নবা মসিগা মান্নবা থবকশিং পাংথোক্নবা শ্রী মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখি।
একাদেমিক ইয়র লোইশিল্লকপা চহি খুদিংগী মহাক্কী মচানুপানা মহাক্কী নোতবুকশিংদগী অহাংবা চেনাশিং নিংথিনা লৌথোকখি অমসুং দোক্তরনা চেনাশিং অদু ফাজিনখি অমসুং চেনাশিং অদু ইনবা শীজিন্নখি হায়না দোক্তরনা ফোঙদোকখি।
মথক্তা পনখিবা দোক্তর অসিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অকোয়বগী শক্তম কায়হন্দনা হিংনবা পাউজেল অমা পীবগা লোয়ন্না, মসি অফবা পুন্না পাংথোকমিন্নবা থবক্নি। অদোমগী ইচানুপা অমসুং অদোম থাগৎচরি।
‘অমোৎ-অকায়দগী শেন ওন্থোক্নবা’ অমসুং রিসাইক্লিংগী মতাংদা মীয়াম হেন্না ৱাখল তাহন্নবা, অসিগুম্বা থবকশিং মীয়ামদা খঙহন্নবা অতোপ্পশিংদা তকশিনগনি”।

Prime Minister's Office
PM acknowledges the efforts of Bengaluru based Cardiologist and his son for recycling
07 MAR 2023 2:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the efforts of Bengaluru based senior cardiologist, Dr Deepak Krishnamurthy, Senior Cardiologist and his son for creating awareness on recycling and ‘waste to wealth’.
Shri Modi urged others to share similar efforts, which will create greater awareness on recycling and ‘waste to wealth.
The doctor has informed that every academic year end his son diligently takes out empty sheets of paper from his notebooks and the doctor gets them bound and uses it for rough work and practice.
In reply to the tweet by above mentioned doctor, the Prime Minister tweeted;
“A good team effort this is, with a larger message of sustainable living. Compliments to your son and you.
Would urge others as well to share similar efforts, which will create greater awareness on recycling and ‘waste to wealth.’”