Prime Minister's Office
PM acknowledges the efforts of Bengaluru based Cardiologist and his son for recycling
07 MAR 2023 2:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the efforts of Bengaluru based senior cardiologist, Dr Deepak Krishnamurthy, Senior Cardiologist and his son for creating awareness on recycling and ‘waste to wealth’.
Shri Modi urged others to share similar efforts, which will create greater awareness on recycling and ‘waste to wealth.
The doctor has informed that every academic year end his son diligently takes out empty sheets of paper from his notebooks and the doctor gets them bound and uses it for rough work and practice.
In reply to the tweet by above mentioned doctor, the Prime Minister tweeted;
“A good team effort this is, with a larger message of sustainable living. Compliments to your son and you.
Would urge others as well to share similar efforts, which will create greater awareness on recycling and ‘waste to wealth.’”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁନଃଚକ୍ରଣ ପାଇଁ ବେଙ୍ଗଲୁରୁର ହୃଦରୋଗ ବିଶେଷଜ୍ଞ ଓ ତାଙ୍କ ପୁଅଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
07 MAR 2023 2:15PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ପୁନଃଚକ୍ରଣ ସମ୍ପର୍କରେ ସଚେତନତା ସୃଷ୍ଟି ଓ ‘ବର୍ଜ୍ୟକୁ ସମ୍ପଦ’ରେ ପରିଣତ କରୁଥିବା ବେଙ୍ଗଲୁରୁର ବରିଷ୍ଠ ହୃଦରୋଗ ବିଶେଷଜ୍ଞ ଡା ଦୀପକ କୃଷ୍ଣମୂର୍ତ୍ତି ଓ ତାଙ୍କ ପୁଅଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପୁନଃଚକ୍ରଣ ସମ୍ପର୍କରେ ଅଧିକ ସଚେତନତା ସୃଷ୍ଟି ସହ ‘ବର୍ଜ୍ୟକୁ ସମ୍ପଦ’ରେ ପରିଣତ ପାଇଁ ଅନ୍ୟମାନେ କରୁଥିବା ଉଦ୍ୟମ ମଧ୍ୟ ଶେୟାର କରିବାକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରତି ଶିକ୍ଷାବର୍ଷ ଶେଷରେ ତାଙ୍କ ପୁଅ ତତ୍ପରତାର ସହ ନିଜ ନୋଟବୁକରୁ ଖାଲି ପୃଷ୍ଠାଗୁଡିକୁ ବାହାର କରିଦିଅନ୍ତି ଓ ଡାକ୍ତର ତାକୁ ଏକାଠି କରି ରଫ କାର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ଅଭ୍ୟାସରେ ବ୍ୟବହାର କରିଥାନ୍ତି ବୋଲି ଡାକ୍ତର ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଉପରୋକ୍ତ ଡାକ୍ତରଙ୍କ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହା ଏକ ଭଲ ଦଳଗତ ପ୍ରୟାସ, ଯେଉଁଥିରେ ସ୍ଥାୟୀ ଜୀବନର ଏକ ବଡ ବାର୍ତ୍ତା ନିହିତ ରହିଛି । ଆପଣଙ୍କ ପୁଅ ଓ ଆପଣଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।
ଅନ୍ୟମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ଏହିପରି ଉଦ୍ୟମ ଶେୟାର କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରୁଛି, ଯାହା ପୁନଃଚକ୍ରଣ ସମ୍ପର୍କରେ ଅଧିକ ସଚେତନତା ସୃଷ୍ଟି ସହ ‘ବର୍ଜ୍ୟକୁ ସମ୍ପଦ’ରେ ପରିଣତ କରୁଥିବ ।”