প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর দেবীসিংহ সেখাৱাত লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
24 FEB 2023 5:06PM by PIB Imphal
হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি প্রতিভা দেবীসিংহ পতিলগী মপুরোইবা, দোক্তর দেবীসিংহ সেখাৱাত লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“দোক্তর দেবীসিংহ সেখাৱাতজি লৈখিদবদা হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি প্রতিভা দেবীসিংহ পতিল অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। মহাক্না মীয়ামগীদমক পাংথোক্লম্বা তোঙান-তোঙানবা থবকশিংনা মহাক খুন্নাইদা ফিদা অমা কল্লমখি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. Devisingh Shekhawat
24 FEB 2023 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of ex-President, Smt Pratibha Devisingh Patil’s husband, Dr. Devisingh Shekhawat.
The Prime Minister tweeted;
“My thoughts are with our former President Smt. Pratibha Patil Ji and her family on the passing away of Dr. Devisingh Shekhawat Ji. He made a mark on society through his various community service efforts. Om Shanti.”