Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. Devisingh Shekhawat
24 FEB 2023 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of ex-President, Smt Pratibha Devisingh Patil’s husband, Dr. Devisingh Shekhawat.
The Prime Minister tweeted;
“My thoughts are with our former President Smt. Pratibha Patil Ji and her family on the passing away of Dr. Devisingh Shekhawat Ji. He made a mark on society through his various community service efforts. Om Shanti.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ড০ দেৱীসিং শ্বেখাৱটৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
24 FEB 2023 5:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী প্ৰতিভা দেৱীসিং পাটিলৰ স্বামী ড০ দেৱীসিং শ্বেখাৱটৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে এক শোকবাৰ্তাত কয়,
“ড০ দেৱীসিং শ্বেখাৱট জীৰ বিয়োগত আমাৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী প্ৰতিভা দেৱীসিং পাটিল জীৰ স্বামী আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ তেওঁ নিজৰ বিভিন্ন সমাজ সেৱাৰ প্ৰচেষ্টাৰ জৰিয়তে সমাজত পৰিচয় গঢ়ি তুলিছিল৷ ঔম শান্তি৷”