Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. Devisingh Shekhawat
24 FEB 2023 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of ex-President, Smt Pratibha Devisingh Patil’s husband, Dr. Devisingh Shekhawat.
The Prime Minister tweeted;
“My thoughts are with our former President Smt. Pratibha Patil Ji and her family on the passing away of Dr. Devisingh Shekhawat Ji. He made a mark on society through his various community service efforts. Om Shanti.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଡକ୍ଟର ଦେବୀସିଂହ ଶେଖାୱତଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 FEB 2023 5:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ପ୍ରତିଭା ଦେବୀସିଂହ ପାଟିଲଙ୍କ ସ୍ୱାମୀ ଡକ୍ଟର ଦେବୀସିଂହ ଶେଖାୱତଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ମୋର ଚିନ୍ତାଧାରା ଡକ୍ଟର ଦେବୀସିଂହ ଶେଖାୱତଙ୍କ ପରଲୋକରେ ଆମର ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ପ୍ରତିଭା ପାଟିଲ ଜୀ ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାର ସହିତ ରହିଛି । ସେ ତାଙ୍କର ବିଭିନ୍ନ ସେବା ପ୍ରୟାସ ମାଧ୍ୟମରେ ସମାଜ ଉପରେ ଏକ ଛାପ ସୃଷ୍ଟି କରିଥିଲେ । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”