প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উন্নত থ্ৰী-ডি প্ৰিণ্টিং প্ৰযুক্তি ব্যৱহাৰ কৰি এজন যুৱ ৰোগীৰ মূৰৰ লাউখোলাৰ ৰোগ নিৰাময় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় সেনাবাহিনীৰ কেন্দ্ৰীয় কমাণ্ডৰ চিকিৎসকৰ দলক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 FEB 2023 9:13AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টাইটেনিয়াম ক্ৰেনিওপ্লাষ্টি চিকিৎসাৰ বাবে উন্নত থ্ৰী-ডি প্ৰিণ্টিং প্ৰযুক্তি ব্যৱহাৰ কৰি এজন যুৱ ৰোগীৰ মূৰৰ লাউখোলাৰ ৰোগ নিৰাময় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় সেনাবাহিনীৰ কেন্দ্ৰীয় কমাণ্ডৰ চিকিৎসকৰ দলক প্ৰশংসা কৰে।
ভাৰতীয় সেনাবাহিনীৰ কেন্দ্ৰীয় কমাণ্ডে এই অস্ত্ৰোপচাৰ সন্দৰ্ভত কৰা টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"প্ৰশংসনীয় কাম!"

Prime Minister's Office
PM praises the team of doctors of Central Command Indian army for rehabilitating a young patient's skull defect using advanced 3D printing technology
23 FEB 2023 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised team of doctors of Central Command India army for rehabilitating a young patient's skull defect using advanced 3D printing technology for titanium cranioplasty repair.
Responding to a tweet by Central Command Indian army about aforesaid surgery, the Prime Minister tweeted;
“Commendable!”