প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অৱাংবা থাক্কী থ্রি-দি প্রিন্তিং তেক্নোলোজি শীজিন্নদুনা নহা ওইরিবা অনাবা অমগী কোক্কী শরুগী অশোইবা ফহনবগীদমক সেন্ত্রেল কমান্দ ইন্দিয়ান আর্মিগী দোক্তর কাংবু অমা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
23 FEB 2023 9:13AM by PIB Imphal
তাইতানিয়ম ক্রানিওপ্লাস্তি রিপয়ারগীদমক অৱাংবা থাক্কী থ্রি-দি প্রিন্তিং তেক্নোলোজি শীজিন্নদুনা নহা ওইরিবা অনাবা অমগী কোক্কী শরুগী অশোইবা ফহনবগীদমক সেন্ত্রেল কমান্দ ইন্দিয়ান আর্মিগী দোক্তর কাংবু অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
পাংথোকখিবা সর্জরি অদুগী মতাংদা সেন্ত্রেল কমান্দ ইন্দিয়ান আর্মিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“থাগৎফম থোকপা থবক্নি”!

Prime Minister's Office
PM praises the team of doctors of Central Command Indian army for rehabilitating a young patient's skull defect using advanced 3D printing technology
23 FEB 2023 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised team of doctors of Central Command India army for rehabilitating a young patient's skull defect using advanced 3D printing technology for titanium cranioplasty repair.
Responding to a tweet by Central Command Indian army about aforesaid surgery, the Prime Minister tweeted;
“Commendable!”