প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমাৰ সমূখৰ লক্ষ্য হ’ল যোগ আৰু ভাৰতীয় চিকিৎসা বিজ্ঞানৰ পৰম্পৰাগত ৰূপসমূহক বিশ্বই বুজিব পৰা ভাষাত জনপ্ৰিয় কৰা: প্ৰধানমন্ত্ৰী
12 FEB 2023 1:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বহুবিষয়ক গৱেষণাৰ জৰিয়তে যোগক জনপ্ৰিয় কৰাৰ প্ৰয়োজনীয়তা পুনৰবাৰ উল্লেখ কৰিছে।
এজন নাগৰিকৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।
"ঠিকেই কৈছে। আমাৰ সমূখৰ একমাত্ৰ লক্ষ্যই হৈছে যোগ আৰু ভাৰতীয় চিকিৎসা বিজ্ঞানৰ পৰম্পৰাগত ৰূপসমূহক বিশ্বই বুজিব পৰা ভাষাত জনপ্ৰিয় কৰা। আমাৰ মানুহৰ মাজতো এই বিষয়ে বহুল সজাগতা দেখি মই আনন্দিত হৈছো।

Prime Minister's Office
The way ahead is by popularising Yoga and traditional forms of Indian medicine in a language that the world understands: PM
12 FEB 2023 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the need to popularise Yoga through multidisciplinary research.
Replying to a citizen’s tweet, the Prime Minister said:
“Well said. The way ahead is by popularising Yoga and traditional forms of Indian medicine in a language that the world understands. I am happy to see greater awareness among our people on this too.”