ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଗକୁ ଯିବା ପାଇଁ ଯୋଗ ଓ ଭାରତୀୟ ଚିକିତ୍ସାର ପାରମ୍ପରିକ ଧାରାକୁ ଏମିତି ଏକ ଭାଷାରେ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାକୁ ପଡିବ ଯାହାକୁ ବିଶ୍ୱ ବୁଝିପାରିବ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 FEB 2023 1:48PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଯୋଗକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାକୁ ବହୁମୁଖୀ ଗବେଷଣାର ଆବଶ୍ୟକତାକୁ ଦୋହରାଇଛନ୍ତି ।
ଜଣେ ନାଗରିକଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଠିକ କହିଛନ୍ତି । ଆଗକୁ ଯିବା ପାଇଁ ଯୋଗ ଓ ଭାରତୀୟ ଚିକିତ୍ସାର ପାରମ୍ପରିକ ଧାରାକୁ ଏମିତି ଏକ ଭାଷାରେ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାକୁ ପଡିବ ଯାହାକୁ ବିଶ୍ୱ ବୁଝିପାରିବ । ଆମ ଦେଶବାସୀଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଏ ସମ୍ପର୍କରେ ମଧ୍ୟ ବ୍ୟାପକ ସଚେତନତା ରହିଛି ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗିଲା ।”

Prime Minister's Office
The way ahead is by popularising Yoga and traditional forms of Indian medicine in a language that the world understands: PM
12 FEB 2023 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the need to popularise Yoga through multidisciplinary research.
Replying to a citizen’s tweet, the Prime Minister said:
“Well said. The way ahead is by popularising Yoga and traditional forms of Indian medicine in a language that the world understands. I am happy to see greater awareness among our people on this too.”