প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাংদা চংশিন্নবা লম্বী অসি মালেমনা খঙনগদবা লোল অমদা য়োগ অমসুং ভারতকী হীদাক-লাংথক্কী অরিবা মওং-মতৌ অসি মীয়ামদা খঙহনবনি: পি.এম.
12 FEB 2023 1:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মলতিদিস্সিপ্লিনরী রিসর্চকী খুত্থাংদা য়োগ অসি মীয়ামদা খঙহনবা মথৌ তাই হায়না নৌহৌনা ফোঙদোকখ্রে।
প্রজা অমগী ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নীংথিনা ফোঙদোক্লি। মাংদা চংশিন্নবা লম্বী অসি মালেমনা খঙনগদবা লোল অমদা য়োগ অমসুং ভারতকী হীদাক-লাংথক্কী অরিবা মওং-মতৌ অসি মীয়ামদা খঙহনবনি। মসিগী মতাংদা ঐখোয়গী মীয়ামগী মরক্তা চাউনা এৱের্নেস লৈরম্বা অসি উবদা ঐহাক্না নুংঙাইবা পোকই।”

Prime Minister's Office
The way ahead is by popularising Yoga and traditional forms of Indian medicine in a language that the world understands: PM
12 FEB 2023 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the need to popularise Yoga through multidisciplinary research.
Replying to a citizen’s tweet, the Prime Minister said:
“Well said. The way ahead is by popularising Yoga and traditional forms of Indian medicine in a language that the world understands. I am happy to see greater awareness among our people on this too.”