প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰখ্যাত যক্ষগানৰ কণ্ঠশিল্পী শ্ৰী বালিপা নাৰায়ণ ভাগৱতৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যক্ষগানৰ প্ৰখ্যাত গায়ক শ্ৰী বালিপা নাৰায়ণ ভাগৱতৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"শ্ৰী বালিপা নাৰায়ণ ভাগৱতে সংস্কৃতিৰ জগতত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ স্থান দখল কৰিছে। তেওঁ নিজৰ জীৱন যক্ষগান গাবলৈ উৎসৰ্গিত কৰিছিল আৰু তেওঁৰ অনন্য শৈলীৰ বাবে জনাজাত আছিল। আহিবলগীয়া প্ৰজন্মই তেওঁলোকৰ কামক সন্মান কৰিব। তেওঁৰ মৃত্যুত মই দুখিত। তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ মোৰ সমবেদনা। ঔঁম, শান্তি!"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Yakshagana playback singer, Shri Balipa Narayana Bhagawatha
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Yakshagana playback singer, Shri Balipa Narayana Bhagawatha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Balipa Narayana Bhagawatha made a mark in the world of culture. He devoted his life towards Yakshagana playback singing and was admired for his exemplary style. His works will be admired by the coming generations. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."