প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মমিং লৈরবা য়ক্ষগানাগী শৈশকপা শ্রী বলিপা নারায়ন ভাগৱতনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা য়ক্ষগানাগী শৈশকপা শ্রী বলিপা নারায়ন ভাগৱতনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী বলিপা নারায়ন ভাগৱতনা কলচরগী লমদা শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তমখি। মহাক্না য়ক্ষগানা শকপদা মহাক্কী পুন্সি কত্থোকখি অমসুং মহাক্কী অখন্নবা স্তাইলগীদমক মহাকপু মীয়াম্না শোন্নখি। মহাক্কী থবকশিং অসি হৌরক্লিবা মীরোলশিংনা শোন্নদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Yakshagana playback singer, Shri Balipa Narayana Bhagawatha
17 FEB 2023 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Yakshagana playback singer, Shri Balipa Narayana Bhagawatha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Balipa Narayana Bhagawatha made a mark in the world of culture. He devoted his life towards Yakshagana playback singing and was admired for his exemplary style. His works will be admired by the coming generations. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."