প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লমকোয়বা মীওই অমগী লমকোয়বা চৎপদা ঙাওজবা অমসুং বন্দে ভারতকী চাউথোকচবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
16 FEB 2023 12:18PM by PIB Imphal
লমকোয়বা মীওই অমগী লমকোয়বা চৎপদা ঙাওজবা অমসুং বন্দে ভারতকী চাউথোকচবা অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
লমকোয়বা মীওই অমগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হোই, তশেংনা য়াম্না শাংলবা লম্বী অমনি। মাংদা শাংলবা লম্বী অমসু লৈরি। লমকোয়বদা অদোমগী ঙাওজবা অমসুং বন্দে ভারতকী চাউথোকচবা অদুগীদমক ঐনা থাগৎলি”।

Prime Minister's Office
PM praises the passion of a traveller for travel and pride towards Vande Bharat
16 FEB 2023 12:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has admired the passion of a traveller for travel and pride towards Vande Bharat.
Responding to a traveler’s tweet, the Prime Minister tweeted;
“Yes, a long way indeed. And, a long way ahead as well. I admire your passion for travel and pride towards Vande Bharat.”