প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৩ বৰ্ষৰ হকী বিশ্বকাপৰ সকলো অংশগ্ৰহণকাৰী দলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
11 JAN 2023 6:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ওড়িশাত অনুষ্ঠিত ২০২৩ বৰ্ষৰ হকী বিশ্বকাপৰ সকলো অংশগ্ৰহণকাৰী দলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“ওড়িশাত অনুষ্ঠিত ২০২৩ বৰ্ষৰ হকী বিশ্বকাপৰ সকলো অংশগ্ৰহণকাৰী দলক মোৰ ফালৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো৷ এই প্ৰতিযোগিতাখনে ক্ৰীড়া সুলভ মনোভাৱক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰক আৰু ই হকীৰ সুন্দৰ খেলক আৰু অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তোলক। এই প্ৰতিযোগিতাখন আয়োজন কৰি ভাৰতে গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছে।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all participating teams on commencement of 2023 Hockey World Cup
11 JAN 2023 6:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all the participating teams on the commencement of the 2023 Hockey World Cup in Odisha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"As the 2023 Hockey World Cup commences in Odisha, my best wishes to all the participating teams. May this tournament further strengthen the spirit of sportsmanship and may it further popularise the beautiful game of Hockey. India is proud to be hosting this tournament."