প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হোক্কি ৱার্ল্দ কপ ২০২৩ দা শরুক য়ারিবা তিম পুম্নমক প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউচেল পীখ্রে
11 JAN 2023 6:35PM by PIB Imphal
ওরিসাদা হৌখ্রবা হোক্কি ৱার্ল্দ কপ ২০২৩দা শরুক য়ারিবা তিম পুম্নমক প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউচেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওরিসাদা হোক্কি ৱার্ল্দ কপ ২০২৩ হৌখিবগা লোয়ন্না, শরুক য়ারিবা তিম পুম্নমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মসিগী তুর্নামেন্ত অসিনা শান্ন-খোৎনবগী ৱাখল্লোন হেন্না কনখৎহনবা ওইরসনু অমসুং মসিনা ফজরবা মশান্না হোক্কি মখা তানা পাম্নবা ওইরসনু। তুর্নামেন্ত অসি য়ুম্বু ওইবদা ভারতনা চাউথোকচবা পোক্লি”।

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all participating teams on commencement of 2023 Hockey World Cup
11 JAN 2023 6:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all the participating teams on the commencement of the 2023 Hockey World Cup in Odisha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"As the 2023 Hockey World Cup commences in Odisha, my best wishes to all the participating teams. May this tournament further strengthen the spirit of sportsmanship and may it further popularise the beautiful game of Hockey. India is proud to be hosting this tournament."