প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছত্তিশগড়ৰ শিল্পী শ্ৰী শ্ৰৱণ কুমাৰ শৰ্মাৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎ
05 JAN 2023 10:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন দিল্লীত থকা তেওঁৰ বাসগৃহত ছত্তিশগড়ৰ শিল্পী শ্ৰী শ্ৰৱণ কুমাৰ শৰ্মাক সাক্ষাৎ কৰে।
শিল্পীগৰাকীয়ে তেওঁ অংকন কৰা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ এখন চিত্ৰ শ্ৰী মোদীৰ হাতত তুলি দিয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"ছত্তিশগড়ৰ প্ৰতিভাশালী শিল্পী শ্ৰী শ্ৰৱণ কুমাৰ শৰ্মাক সাক্ষাৎ কৰিলোঁ। তেওঁ বহু বছৰ ধৰি ছবি আঁকি আহিছে আৰু জনজাতীয় কলাৰ প্ৰতি অতি উৎসাহী।"

Prime Minister's Office
PM meets with Shri Shravan Kumar Sharma, an artist from Chhattisgarh
05 JAN 2023 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met with Shri Shravan Kumar Sharma, an artist from Chhattisgarh at his residence in New Delhi.
The artist has presented a PM's painting to the Prime Minister.
The Prime Minister tweeted;
"Met a talented artist from Chhattisgarh Shri Shravan Kumar Sharma. He has been painting for years and is very passionate about tribal art."